“Gazi më mallkon, ti puthesh me të…”/ Ilnisa sqarohet me Meritonin – Big Brother VIP 3

Shiko live bb vip kanali 1 Shiko live bb vip kanali 2

Related Posts

Big Brother VIP Albania 3 Prime

LIVE – Big Brother VIP Albania 3 Prime – Episodi 7

LIVE – Big Brother VIP Albania 3 Prime – Episodi 7

Heidi i tregon debatet e ditës Romeos

“Të kisha fjetur me ty do isha më rehat”/ Heidi i tregon debatet e ditës Romeos

Ilnisa për Gazin: Ai po denigron figurën e tij… - Big Brother VIP 3

Ilnisa për Gazin: Ai po denigron figurën e tij… – Big Brother VIP 3

Përmbledhja ditore - 01 Shkurt 2024

Përmbledhja ditore – 01 Shkurt 2024 – Big Brother VIP 3

Përmbledhja ditore – 01 Shkurt 2024 – Big Brother VIP 3

Meritoni dhe Rikja

Loja me celofan “ndan” Ilnisën nga Meritoni, dhe e bën bashkë me Riken në Big Brother VIP Albania

Në shtëpinë e Big Brother VIP Albania, banorëve iu është vënë një sfidë tjetër përpara. Ata është dashur që në dyshe (të përcaktuara nga vëllai i madh),…

Big Brother VIP 3

BBSHQIP – Big Brother Albania VIP 3 – BBVipAlbania

BBSHQIP – Big Brother Albania VIP 3 – BBVipAlbania Big Brother Albania VIP Live Shiko ne HD Me poshte mund te shikosh Big Brother Albania VIP. Live ne kualitetin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *